Veče šampiona na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 23:12

Veče šampiona na Novosadskom sajmu

U samoj završnici 89 međunarodnog poljoprivrednog sajma, večeras je na Novosadskom sajmu upriličeno veče šampiona. Pored velikih šampionskih pehara, uručena su priznanja za najbolje u agrobiznisu, novinarska nagrada sajma, kao i veliki šampionski pehar sa titulom apsolutnog lidera kvalitet ovodišnjeg sajma.

Najboljima od najboljih večeras su i zvanično dodeljena priznanja na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Za apsolutnog lidera kvaliteta ovogodišnjeg poljoprivrednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajma proglašena je kompanija „Patent co“ iz Mišićeva, a najbolji mladi lider u agrobiznisu u oblasti ratarstva i stočarstva je Čuružanin Dušan Radanović.

Nakon dve godine Poljoprivredni sajam se vratio u svom punom sjaju, rekao je direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković i dodao da je 89. poljoprivredni sajam možda i najbolja sajamska smotra do sada, ali da će naredne godine za 90. poljoprivredni sajam i 100 godina od osivanja Novosadskog sajma pokušati da budu još bolji.

Među nagrađenima je i naš kolega Đorđe Simović sa Radio Novog Sada, koji je dobio novinarsko priznanje "Petar Davidović" za promociju i praćenje agrara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uručene nagrade i priznanja na Novosadskom sajmu

Izvor: RTS, 27.Maj.2022, 08:33

Nagrade i priznanja za najbolje kompanije i pojedince u agrobiznisu, kao i pehar ` aspolutnom lideru kvaliteta, uručene su na Novosadskom sajmu. Tradicionalni program „Veče šampiona", predstavlja najbolje iz ovogodišnje ponude sajma. . Za apsolutnog lidera kvaliteta...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.