Veče šampiona na Novosadskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče šampiona na Novosadskom sajmu

U okviru 85. Poljoprivrednog sajma, večeras je upriličeno Veče šampiona. To je tradicionalno veče kada se najboljima dodeljuju nagrade i zahvalnice u različitim kategorijama iz oblasti agrara.

Od 1.500 izlagača iz ukupno 30 zemalja, nekoliko desetina najuspešnijih u poljoprivredi odneli su titulu šampiona Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Među dobitnicima su i Vladimir Vozar i Goran Lazić.

"Posle 30 godina bavljenja organskom proizvodnjom izuzetno vam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << drago i baš jako mi je važno da sam zadržao jedan nivo što sam gledam da ostvarim i da to potvrdim kao što smo počeli", kaže Vladimir Vozar.

A Goran Lazić iz "Delta agrara", ističe: "Imali smo šampiona sajma kravu i šampiona sajma junicu. I pored toga smo imali šampiona sajma nerasta i šampiona sajma krmaču".

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu, ocenjivani su proizvodi i usluge u 30 robnih grupa. Najviše konkurenata našlo se u kategoriji najboljih iz agrobiznisa.

"Iz ugla Novosadskog sajma nas kao organizatore sajamskih manifestacija to pokazuje izuzetan značaj da smo mi i dalje prepoznati kao referentna kuća i da one kompanije i firme koje se odlučuju da apliciraju za ova naša visoka znamenja zlatne medalje i pehare prepoznaju da to na tržištu negde još uvek ima veliko poverenje kod kupaca i stiče određenu prednost više", kaže Slobodan Cvetković – generalni direktor Novosadskog sajma.

Ovogodišnji poljoprivredni sajam je prevazišao sva očekivanja, kako ističe Vuk Radojević, resorni sekretar za poljoprivredu.

"Kada govorimo o kvalitetu naših poljoprivrednih proizvoda najbolje u prilog tome govori činjenica da 130 godina ove godine zapravo se obeležava kako se ocenjuje kvalitet poljoprivrednih proizvoda i ja sam uveren da zapravo svi koji ocenjuju daju puni doprinos i ja sam uveren da svako ko dobije nagradu se ponosi", kaže on.

Najprestižniju nagradu na Poljoprivrednom sajmu, kao apsolutni lider kvaliteta, odneo je "Dijamant" iz Zrenjanina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Crédit Agricole Srbija dobitnik šampionskog pehara na 85. Međunarodnom sajmu poljoprivrede

Izvor: 025info.rs, 18.Maj.2018, 15:34

Na sinoćnoj svečanosti „Veče šampiona“ na kojoj je šampionske pehare Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda uručio pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević, Crédit Agricole banka bila je dobitnik specijalnog priznanja za Banku partnera 85. međunarodnog...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.