Vanredan prevoz za Karlovačku berbu grožđa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredan prevoz za "Karlovačku berbu grožđa"

JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga da će za vreme održavanja manifestacije "Karlovačka berba grožđa 2019" biti organizovan vanredan prevoz na relaciji Novi Sad (plato ispred Železničke stanice) - Sremski Karlovci (do Železničke stanice).

Autobusi će po potrebi iz Novog Sada 06, 07. i 08. septembra 2019. godine saobraćati od 17 časova, dok će povratak iz Sremskih Karlovaca biti organizovan od 23 časa (po potrebi). Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << karte, a cena prevoza biće kao i redovna cena na relaciji Novi Sad - Sremski Karlovci i iznosiće 135 dinara. Osim u vozilu kod vozača, karte će moći da se kupe od 17 časova na dodatno otvorenom prodajnom mestu na platou kod novosadske Železničke stanice (stajalište linije 64), te u Sremskim Karlovcima od 21.30 časova u miniubusu koji će biti postavljen ispred tamošnje Železničke stanice.

Angažovani autobusi na vanrednom prevozu biće obeleženi plakatom "Karlovačka berba grožđa 2019".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.