Vakcinisani mogu bez maski u Diznilend

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 06:31

Vakcinisani mogu bez maski u Diznilend

Potpuno vakcinisane osobe protiv kovida-19 moći će da uđu u tematske parkove kompanije "Volt Dizni" bez maski od danas, saopštila je ova američka kompanija.

Ovo pravilo će se odnositi na posetioce Diznilenda u Orlandu i Anahajmu, preneo je Rojters.

Kompanija neće tražiti na ulazu dokaz o imunizaciji, ali je navela da očekuje od osoba koje nisu potpuno vakcinisane, da nastave da nose maske u zatvorenom, osim za vreme obroka.

Maske će biti obavezne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sve posetioce u prevozu, uključujući autobuse, električne vozove i gondole.

Fizička distanca se više neće zahtevati u Diznilendu u Kaliforniji.

Ipak, neke vrste zabave, radiće ograničenim kapacitetom, dodaju iz "Volt Diznija".

"Nismo baš spremni da sve ukinemo odjednom, ali smo optimisti i jedva čekamo dan kada će Diznijevi prinčevi i princeze moći da se ponovo zagrle", zaključila je kompanija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Diznilendi ponovo otvoreni, ali samo za potpuno vakcinisane

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2021

Potpuno vakcinisane osobe protiv kovida19 od danas će moći da uđu u tematske parkove kompanije "Volt Dizni" bez maski, saopštila je ova američka kompanija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.