Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2024, 13:42

VJT Pančevo: Podneta optužnica protiv dva muškarca iz Seferina zbog droge

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas u Višem sudu u ovom gradu podiglo optužnicu protiv okrivljenih D.I. (37) i S.S. (28), a obojica su iz Sefkerina, zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od 11. do 13. juna 2022. godine u Sefkerinu neovlašćeno radi prodaje prenosili, odnosno držali opojnu drogu, marihuanu u ukupnoj količini od kilogram i 515 grama neto mase, koja se nalazila u dva paketa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dve osobe optužene zbog pokušaja preprodaje marihuane pre dve godine u Pančevu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2024

Više javno tužilaštvo (VJT) u Pančevu je saopštilo da je danas podiglo optužnicu protiv dve osobe zbog sumnje da su nameravale da preprodaju marihuanu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.