Izvor: Magyar Szó, 19.Maj.2011, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz muškatle i asfalt do granice

U naselju Bački Vinogradi će za 45 radnih dana biti završeni radovi na izgradnji puta koji vodi do granične linije sa Mađarskom. O tome je juče potpisan ugovor, koji treba da omogući početak asfaltiranja Ulice muškatli u ovom naselju, koja se nalazi u samom graničnom pojasu, pa će tako asfaltni put dužine 1650 voditi do budućeg graničnog prelaza između Bačkih Vinograda i mađarskog naselja Ašothalom, čije otvaranje su još ranije zajednički zatražili meštani ova dva sela, iako je zasad neizvesno kada će to biti i ostvareno.

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Posao poveren „Voj - putu“

Izvor: Danas, 19.Maj.2011

Potpisivanjem ugovora o izgradnji puta u ulici Muškatla u naselju Bački Vinogradi praktično je započeta relizacija IPA projekta između Mađarske i Srbije o izgradnji novog graničnog prelaza Bački Vinogradi - Ašothalom. Uređenje tog dela puta za koji je juče potpisan ugovor povereno je subotičkoj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.