Uz dobrovoljni rad do parkinga i puta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz dobrovoljni rad do parkinga i puta

Dobrovoljnim radom uz podršku sponzora aktivisti Mesne zajednice Bački Gračac izgradili novi put i prave parking na groblju.

Oko 150 metara novog puta, širokog dva i po metra, već je urađeno, a u toku su završni radovi na izlazu prema parkingu. Dobrovoljni rad, pomoć radnika angažovanih na javnim rafovima i spremnost da urade nešto za svoje selo dala je rezultat.

Vrednost materijala koji su obezbedili sponzori je oko 500.000 dinara. Da je ovaj posao radila neka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građevinska firma koštao bi više za milion dinara. Ovako su uštede velike.

"Moram da napomenem da su nam najviše pomogli JKP "Usluga" iz Odžaka i "Pogrebno" iz Bačkog Gračaca", kaže Milan Vojnović, koordinator MZ.

"Planiramo da završimo i parking ispred groblja, već smo uradili sanaciju Doma kulture, a u planu je i krpljene udarnih rupa na saobraćajnicama u selu", dodaje on.

Miloš Živković, radnik na javnim radovima, kaže za Radio-televiziju Vojvodine, da je zadovoljan učinjenim poslom, ali i pomoćnicima koji učestvuju u ovom velikom poslu.

"Teren je bio različite visine, pa smo se dosta namučili, ali vredelo je", kaže Živković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.