Utvrđen javni interes za eksproprijaciju za prugu Beograd – Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 12:18

Utvrđen javni interes za eksproprijaciju za prugu Beograd – Novi Sad

Vlada Srbije utvrdila je javni interes za eksproprijaciju odnosno administrativnih prenos zemljišta i objekata u cilju izgradnje, rekonstrukcije i modernizacije dvokolosečne pruge Beograd centar - Stara Pazova - Novi Sad, objavljeno je u Službenom glasniku.

Rešenje se odnosi na nepokretnosti u pet katastarskih opština na teritoriji Grada Beograda, četiri na teritoriji opštine Stara Pazova, tri na teritoriji Inđije, dve na teritoriji Grada Novog Sada i na katastarsku opštinu Sremski Karlovci.

Za korisnika eksproprijacije odnosno administrativnog prenosa nepokretnosti Vlada Srbije odredila je "Infrastruktura železnica Srbije" ad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreće eksproprijacija: Korak bliže ka izgradnji pruge Beograd - Novi Sad i Vožda Karađorđa

Izvor: B92, 08.Feb.2021

Javni interes za eksproprijaciju zemljišta i objekata utvrđen je radi izgradnje državnog puta prvog reda Vožd Karađorđe...To se navodi u rešenju Vlade Srbije objavljenom u Službenom glasniku...Utvrđen je i javni interes za eksproprijaciju i nepotpunu eksproprijaciju radi promena na dalekovodima...

Nastavak na B92...

Utvrđen javni interes za eksproprijaciju za prugu Beograd – Novi Sad

Izvor: NoviSad.com, 08.Feb.2021

Vlada Srbije utvrdila je javni interes za eksproprijaciju, odnosno administrativni prenos zemljišta i objekata u cilju izgradnje, rekonstrukcije i modernizacije dvokolosečne pruge Beograd centar - Stara Pazova - Novi Sad, objavljeno je u Službenom..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.