Utisci stranih novinara o Egzitu i Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2022, 20:21

Utisci stranih novinara o Egzitu i Novom Sadu

Među pozitivnim stvarima kojima Egzit može da se pohvali jeste i veliko interesovanje domaćih i stranih novinara, koji kroz svakodnevne izveštaje u svet šalju poruke ne samo o Egzitu, već i o Novom Sadu, odnosno Srbiji.

Ove godine na Exit festivalu je više od 600 novinara. Među njima su i stranci. Ekipa RTV-a razgovarala je sa kolegom iz nemačkog grada Štutgarta, Denisom Hamamom, novinarom radija "Enerdži".

Kakvi su vaši utisci o Egzitu i kakvu ste poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kroz izveštaje preneli javnosti?

"Exit je kul festival koji podržava različitost, otvorenost ka svetu",

Šta je po vama specifičnost Exita u odnosu na druge festivale?

"Ono što ga čini posebnim je toliko različith žanrova na jednom mestu.Pop, rok, dens, tehno. Mešavina muzičkih pravca koje ćete retko gde u svetu videti."

Imate li neke utiske o Novom Sadu?

"Mnogo sam šetao Novim Sadom da bih razgledao grad i došao u kontakt sa ljudima. Sve je super, nisam to očekivao. Novi Sad me asocira na neke španske i francuske gradove, osećam evropski duh. Ima istoriju i zato mi se veoma dopao."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.