Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jul.2023, 18:07

Usvojene dopune Zakona o ozakonjenju objekata, nelegalni objekti dobijaju struju i vodu

BEOGRAD – Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas dopune Zakona o ozakonjenju objekata kojim se omogućava građanima koji žive u nelegalizovanim objektima da se privremeno priključe na struju i vodu. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić poručio je da nikome neće biti ozakonjen objekat na osnovu dopuna ovog zakona. “Ozakonjenje je proces koji se […]
Vest Usvojene dopune Zakona o ozakonjenju objekata, nelegalni objekti dobijaju struju i vodu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dverima Kardelj, monarhistima Alan Ford: Šta kažu poslanici opozicije o Vesićevim darovima?

Izvor: Danas, 27.Jul.2023, 09:15

Goran Vesić, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, tokom rasprave o Zakonu o planiranju i izgradnji, umesto da ponudi ozbiljne odgovore, poslanicima opozicije delio je knjige, stripove i citirao Cecine pesme.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.