Uspostavljen teretni saobraćaj na GP Šid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspostavljen teretni saobraćaj na GP Šid

Nakon višečasovnog prekida oko podne je ponovo uspostavljen teretni saobraćaj na GP Šid. Saobraćaj za teretnjake na ovom prelazu bio je u prekidu zbog loših vremenskih uslova, pa se formirala kolona teretnih vozila duga oko 4 kilometra.

Neki od vozača teretnih kamiona na GP Šid na ulaz u Hrvatsku čekali su i više od 10 sati. Nisu bili nepripremljeni na ovakve situacije koje nisu neuobičajene za zimski period.

Zbog bezbednosti odvijanja saobraćaja, a zbog loših >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vremenskih prilika hrvatski organi obustavili su saobraćaj za teretna vozila na GP Šid - Tovarnik.

Zbog toga se formirala kolona teretnjaka u kojoj je bilo više od 200 kamiona.

Teretni saobraćaj nakon ponovnog uspotavljanja odvija se usporeno zbog velikog broja kamiona koji čekaju nastavak puta.

Teretni saobraćaj normalizovan je nakon višečasovnog prekida. Nadležni očekuju da će se gužve kamiona na ovom prelazu raščistiti do večernjih sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.