Uskršnje čestitke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskršnje čestitke

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uputio je danas čestitku patrijarhu srpskom gospodinu Irineju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru.

"Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve čestitam praznik Hristovog vaskrsenja uz želju da ovaj najveći hrišćanski praznik provedu u miru, slozi i ljubavi sa svojom porodicom i najbližima. Neka u ovim svetim prazničnim danima Vaskrs donese radost i veru u bolju budućnost, građenu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajedništvu, razumevanju i toleranciji", stoji u čestitki predsednika Mirovića.

Uskršnja čestitka predsednika Skupštine APV Ištvana Pastora

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor čestitao je danas Uskrs svim građanima i sveštenstvu koji ovaj veliki hrišćanski praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru.

"Radosni dani najvećeg hrišćanskog praznika su vreme da sa svojim najbližima proslavimo ljubav i veru, da svoja srca ispunimo radošću i nadom. Želim da mir, zdravlje i radost ispune vaše domove, a toplina i ljubav vaša srca. Srećan Uskrs, Hristos vaskrse!".

Vulin čestitao Vaskrs patrijarhu Irineju

 Ministar odbrane Aleksandar Vulin čestitao je patrijarhu srpskom Irineju predstojeći Vaskrs, uz poruku da se moli Gospodu da mu podari zdravlje i duhovnu snagu da se i dalje očinski stara za naš narod.

U čestitki koju je patrijarhu Irineju uputio u ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u svoje lično, Vulin je poručio:

"Čestitam Vam praznik Hristovog Vaskrsenja. Želeći da u miru i radosti proslavite svetlo Hristovo vaskrsenje, pozdravljam Vas pobedonosnim pozdravom - Hristos Vaskrese".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaskršnja čestitka predsednika Pokrajinske vlade

Izvor: 021info.rs, 25.Apr.2019

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uputio je čestitku patrijarhu srpskom gospodinu Irineju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru.  -Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve čestitam praznik Hristovog vaskrsenja uz želju da ovaj najveći hrišćanski...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.