Uskoro saobraćaj preko  Novog Žeželja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro saobraćaj preko " Novog Žeželja"

Novi Žeželjev most preko Dunava biće otvoren i za drumski saobraćaj 19.jula , a u Novi Sad na svečanost će stići predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ostali državni zvaničnici najavio je predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović.

On je sa predstavnicima pet vojvođanski opština potpisao ugovore za koje je uprava za kapitalna ulaganja nakon poslednjeg rebalansa izdvojila 320 miliona dinara.Mirović je rekao da se širom pokrajine trenutno realizuje 30 ugovora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Utvrđeni rokovi i finansijski planovi se poštuju , te iza ove vlade nakon isteka mandata neće biti propalih projekata i crnih rupa kao što je to bio slučaj sa prethodnom rekao je Mirović.

Dodao je da se pođednako gradi u velikim i malim sredinama , a to potvrđuju i danas potpisani ugovori.

U Novom Sadu će biti uređen Kamnički park.

Sremska Mitrovica dobiće novu osnovnu školu, a Novi Kneževac novu sportsku halu.

Selo Krajišnik u opštini Sečanj će obnoviti vodovodnu mrežu dok će stanovnici Opova zahvaljujući ovom novcu ubuduće moći da se voze novim putem do Debeljače.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mirović: Za infrastrukturne projekte 330 miliona dinara

Izvor: RTS, 13.Jul.2018

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja u vrednosti od 330 miliona dinara. . Reč je o projektima koji se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.