Uskoro lex specijalis o problemu švajcaraca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro lex specijalis o problemu "švajcaraca"

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će uskoro verovatno biti donet "leks specijalis" za rešavanje problema građana zaduženih u švajcarskim francima.

"Mi ćemo verovatno uskoro ići na jedan 'leks specijalis', ukoliko uspemo sve da dogovorimo, a razgovaramo sa svima. Mislim da smo na veoma dobrom putu da to jednom za svagda zatvorimo", rekao je Vučić i dodao da su prethodnih dana, svakodnevno, on i njegovi saradnici imali sastanke sa bankama, NBS, vladom, udruženjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaduženih.

"Mislim da će sve da bude završeno u danima i nedeljama pred nama", rekao je Vučić novinarima.

On je podvukao da će se ići na to da najveći deo "ide" na teret banaka, dok će je jedan deo, iako ne veliki, svakako ići na teret države.

Dodao je da je siguran da su ljudi zadovoljni razgovorima sa državom i brigom koju je država pokazala, kako bi ima pomogla.

Vučić je zahvalio i bankama i Udruženju banaka, koji su, kaže, razumeli težinu problema i napore da se problem na najbolji način reši.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić danas sa predstavnicima CF Srbija

Izvor: Blic, 05.Apr.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima udruženja građana korisnika kredita u švajcarskim francima "CF Srbija".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.