Uskoro jubilarni 30. Novosadski maraton

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2022, 15:22

Uskoro jubilarni 30. Novosadski maraton

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada i predsednica Organizacionog odbora Novosadskog maratona MSc Jelena Marinković Radomirović predsedavala je današnjem prvom sastanku Organizacionog odbora Novosadskog maratona. 

Ujedno, predsednica je čestitala svima koji su svih prethodnih godina učestvovali u organizaciji i uspešnoj realizaciji ove značajne sportske manifestacije, s obzirom da nam ove godine predstoji 30. jubilarni Novosadski maraton, koji će se održati 9. oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa početkom u 10 časova sa Trga slobode.

Sastanak je održan u Skupštini Grada Novog Sada i njemu su prisustvovali predstavnici Vojske Srbije, Novosadske policije, Komunalne policije, Hitne pomoći, Crvenog krsta, kao i gradskih uprava, preduzeća i ustanova, koji učestvuju u organizaciji maratona, a takođe prisutni su bili i predstavnica Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Aranka Binder i v.d. načelnika Gradske uprave za sport i omladinu Vlastimir Mastilović.

Sastanku je prisustvovao i Milan Dolga, direktor Izvršnog odbora Novosadskog maratona, koji je rekao da se za glavnu trku-maraton već prijavilo više od stotinu učesnika, a da bi ukupan broj takmičara u svim trkama mogao biti preko 600, kao i to da je interesovanje veoma veliko, jer je to ujedno i državno prvenstvo u maratonu.

Svi učesnici današnjeg sastanka su se saglasili da će pružiti maksimalne napore da čitava manifestacija protekne u najboljem redu, bezbedno i uspešno za sve takmičare, ali i Novosađane koji će pratiti ovaj tradicionalni sportski događaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uskoro jubilarni 30. Novosadski maraton

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Sep.2022

NOVI SAD – Predsednica Skupštine Grada Novog Sada i predsednica Organizacionog odbora Novosadskog maratona Jelena Marinković Radomirović predsedavala je današnjem prvom sastanku Organizacionog odbora Novosadskog maratona.  Ujedno, predsednica je čestitala svima koji su svih prethodnih godina...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.