Uskoro Vlada Republike Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro Vlada Republike Srpske

Predsednica Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović izjavila je da je "zadovoljna što je RS još jednom pokazala politički i demokratski kapacitet brzim konstiuisanjem Narodne skupštine, Saveta naroda i izborom delegata za Dom naroda BiH".

"Narodna skupština Republike Srpske je funkcionalna, već smo počeli da radimo. U narednim danima biće i formirana nova Vlada Srpske, što je izuzetno važno. Pokazali smo da možemo da brzo primenimo izborne rezultate i takođe to je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jako bitno. S druge strane, taj proces ide dosta sporije u Federaciji BiH, a nama je u interesu da se te stvari odvijaju brže, kako bismo mogli da izvedemo vlast na nivou BiH", kazala je Cvijanovićeva u intervjuu za RTRS.

Ona je poručila da "Republika Srpska mora da ide krupnijim koracima napred kada je reč o ekonomskim kretanjima".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Cvijanović: U narednim danima biće formirana nova Vlada RS

Izvor: B92, 11.Dec.2018

Banjaluka -- Predsednica RS Željka Cvijanović izjavila je da je "zadovoljna brzim konstituisanjem Narodne skupštine, Saveta naroda i izborom delegata za Dom naroda BiH"..."Narodna skupština Republike Srpske je funkcionalna, već smo počeli da radimo. U narednim danima biće i formirana nova Vlada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.