Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Mar.2024, 15:14

Uručeni ugovori za projekte opovačkih uduženja građana

OPOVO – Zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika uručile su ugovore o dodeli sredstava iz budžeta Opštine Opovo za finansiranje programa i projekata udruženja građana. Lokalna samouprava je za ovaj konkurs opredelila 3,5 miliona dinara, a Komisija je odobrila programe i projekte za 15 udruženja.
Vest Uručeni ugovori za projekte opovačkih uduženja građana objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

U opštini Odžaci dodeljeni ugovori za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Mar.2024

ODŽACI – Danas su dodeljeni ugovori građanima po osnovu konkursa za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, na teritoriji opštine Odžaci. Ovaj konkurs opština Odžaci realizovala je u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike. Potpisana su ukupno 104 ugovora,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.