Uručene nagrade i priznanja DNV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene nagrade i priznanja DNV

Društva novinara Vojvodine održalo je danas skupštinu, na kojoj su uručena godišnja priznanja i nagrade.

Nagradu "Svezozar Miletić" za životno delo dobio je Momir Lazić, urednik časopisa "Zbilja", publicista i književnik.

Nagrada "Jaša Tomić" za urednički rad, pripala je Jeremiji Trifunoviću, glavnom i odgovornom uredniku televizije "Lorist", kao i osnivaču i glavnom i odgovornom uredniku lista i portala "Lovačke novosti".

Nagrada "Dimitrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Frušić" za seriju napisa ili emisija dodeljena je Jeleni Dopuđi, glavnoj i odgovornoj urednici lista "Neven" za seriju tekstova o vršnjačkom nasilju i deci zbrinutoj u novosadskom svratištu.

Nagradu "Petar Drezgić" za izveštavanje o poljoprivredi, životu i radu na selu, dobila je Biljana Popadić, novinarka lista "Moje Gazdinstvo" i urednica infoportala "AgroServis".

Spomenicu "Dušan Šijački" za dugogodišnje bavljenje dokumentarnom i umetničkom fotografijom dodeljena je Branislau Vujkovu, samostalnom fotoreporteru.

Dobitnici "Povelje Orfelin" su Poljoprivredni fakultet, Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada i SCOM doo – preduzeće za proizvodnju, trgovinu i promet iz Feketića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.