Uređeno privremeno parkiralište na Podbari, parking besplatan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređeno privremeno parkiralište na Podbari, parking besplatan

Zbog radova koji se izvode na Podbari zatvoreno je nekoliko ulica u okolini ulice Dušana Vasiljeva, što je rezultiralo i manjim brojem parking mesta za građane koji žive u ovom delu gradu. JKP "Parking servis" je zato u proteklih dvadesetak dana, na potezu između srednjoškolskog doma "Brankovo kolo" i OŠ "Đura Daničić", uredilo prostor i napravilo privremeno parkiralište, za sve sugrađane koji teže dolaze do parking mesta u ovom delu grada.

Od jedog zapuštenog prostora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zaraslog u šiblje i prepunog otpada i šuta, radnici "Parking servisa" su napravili lep prostor koji će građanima služiti za parkiranje. Parking je privremenog karaktera i služiće građanima dok traju radovi i uređenje ovog dela grada, navodi se u saopštenju.

"Zbog radova koji se već izvode na Podbari, a planirani su i ozbiljni radovi u ulici Marka Miljanova, želeli smo da olakšamo parkiranje našim sugrađanima i zato smo uredili ovaj prostor koji je bio više nego zapušten. Kao gradsko komunalno preduzeće mi smo u službi građana i želimo da gde je god to moguće olakšamo svakodnevni život naših sugrađana vezan za probleme sa parkiranjem, pa smo ovim radovima , od jedne urbane "džungle" došli do parking prostora. Parking je privremenog karaktera, naravno nije pod naplatom, ali će sigurno pomoći i omogućiti građanima da na ovom prostoru nađu parking mesto" - kaže, direktor "Parking servisa", Stevan Lugonja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanarima dela Podbare na raspolaganju privremeni parking tokom radova

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2020

Privremeno parkiralište na Podbari, napravljeno zbog radova u ovom delu grada, od danas je na raspolaganju građanima..."Parking servis" je u proteklih dvadesetak dana, na potezu između srednjoškolskog doma "Brankovo kolo" i OŠ "Đura Daničić" uredilo prostor i napravilo privremeno parkiralište...

Nastavak na Radio 021...

Privremeno parkiralište na Podbari

Izvor: NoviSad.com, 02.Mar.2020

Zbog radova koji se izvode na Podbari zatvoreno je nekoliko ulica u okolini Ulice Dušana Vasiljeva, što je rezultiralo i manjim brojem parking mesta za građane koji žive u ovom delu gradu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.