Uređeno dvorište škole Nikola Tesla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređeno dvorište škole "Nikola Tesla"

Završeni su radovi na uređenju školskog dvorišta OŠ "Nikola Tesla" na Telepu, koje je inače jedno od najvećih školskih dvorišta na teritoriji grada, saopšteno je iz Zavoda za izgradnju grada "Novi Sad".

Kompletno je rekonstruisano dvorište površine preko 800 metara kvadratnih. Ruinirani beton i devastirane betonske ploče zamenjene su novim betonskim pločama u boji.

Rekonstruisano je i stepenište na ulazima u školu, a izgrađena je i pristupna staza sportskim terenima. Takođe, popločana je i postojeća saletla u školskom dvorištu i postavljen je novi urbani mobilijar.

U narednom periodu planira se postavljanje teretane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uređeno dvorište u OŠ "Nikola Tesla"

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2015

Završeno je uređenje školskog dvorišta OŠ "Nikola Tesla" na Telepu...Kako su saopštili iz Zavoda za izgradnju grada, dvorište je bilo u izuzetno lošem stanju..."Kompletno je rekonstruisano dvorište površine preko 800 m². Ruinirani beton i devastirane betonske ploče zamenjene su novim betonskim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.