Uređen zabavni park u vrtiću Čuperak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređen zabavni park u vrtiću "Čuperak"

Deca koja idu u vrtić ''Čuperak'', sada imaju razlog više zašto da provode vreme napolju, u dvorištu vrtića. Vaspitači u saradnji sa roditeljima, organizovali su radnu akciju i priredili mališanima mali zabavni park.

Vrtić "Čuperak", sada ima svoj zabavni kutak zahvaljujući saradnji vaspitača i roditelja, koji su zajedničkim snagama uredili dvorište. Ključ uspeha je u dobroj pripremi, koja je u ovom slučaju trajala šest meseci. Sada, dvorište ima različite rekvizite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predlog o uređivanju dvorišta, dali su vaspitači, a roditelji su se rado pridružili. Zadatak nije bio lak, trebalo je nabaviti šljunak, bagere, gume, palete...

"I sada su se roditelji rado odazvali i u vidu nabavke materijala i u vidu radne akcije, tako da mi smo prezadovoljni, ja se nadam da ćemo i ubuduće nastaviti ovakvu saradnju", kažu u vrtiću.

Njihov posao još uvek nije završen, a kada je tim složan, ništa nije teško.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.