Upaljen narandžasti meteo-alarm: RHMZ upozorio - jaki pljuskovi stižu u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2022, 01:57

Upaljen narandžasti meteo-alarm: RHMZ upozorio - jaki pljuskovi stižu u Srbiju

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se sutra na području Srbije očekuju kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom, koji će se intezivirati posle podne i uveče.

U većini mesta očekuje se od 15 do 30 mm padavina, lokalno i više, objavljeno je na sajtu RHMZ-a.

Na području Šumadije, Pomoravlja jugoistočne i jugozapadne Srbije i Kosova i Metohije na snazi će biti narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno vreme.

U ostalom delu zemlje na snazi će biti žuti meteo-alarm, što znači da će vreme biti potencijalno opasno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LETO SE VRATILO, AL' NA KRATKO Drastičan rast temperature i to će, sigurno sve obradovati, a onda sledi OBRT: Danas snažno nevreme u ovim krajevima

Izvor: Blic, 25.Sep.2022

U Srbiji će tokom dana biti umereno i potpuno oblačno i toplo vreme, uz slab do umeren južni i jugozapadni vetar i najvišu dnevnu temperaturu do 25 stepeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.