Umereno oblačno, uveče kiša, do 19 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umereno oblačno, uveče kiša, do 19 stepeni

Danas u toku dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti tmurno, povremeno sa sipećom kišom.

Ujutru ponegde kratkotrajna magla i niska oblačnost, a uveče i u toku noći se očekuje naoblačenje s kišom, koje će se iz Crne Gore preko južne i zapadne Srbije širiti ka Vojvodini.

Vetar će biti slab i umeren, u Pomoravlju i na jugu Banata povremeno jak, jugoistočni. Uveče i u toku noći košava u pojačanju, naročito na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jugu Banata, gde se očekuju olujni udari.

Najniža temperatura od 3 do 9 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni.

U Novom Sadu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana suvo.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 9 stepeni, a najviša oko 18.

Uveče i u toku noći povremeno kratkotrajna kiša uz pojačavanje košave.

U sredu će biti oblačno s kišom i malo hladnije.

Posle podne sa jugozapada delimično razvedravanje.

Duvaće umeren i jak, a u južnom Banatu i olujni jugoistočni vetar, koji će krajem dana oslabiti.

Od četvrtka do kraja sedmice promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo uz ponovno pojačavanje jugoistočnog vetra u košavskom području, dok ce se u Timočkoj Krajini zadržati oblačno, povremeno s kišom, naročito u četvrtak i petak, kada je kiša moguća i na jugoistoku zemlje.

Početkom naredne sedmice naoblačenje s kišom u svim krajevima uz slabljenje košave.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.