Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 07:00

Umeren saobraćaj na glavniim putnim pravcima

Vreme danas uglavnom suvo, ali zbog povremeno slabe i kratkotrajne kiše, koja je ponegde moguća, u vožnji treba biti oprezan, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Još je prisutna opasnost od odrona zbog prethodnog kišnog perioda.

Umeren je intenzitet saobraćaja na svim glavnim putnim pravcima, a usporen na onim deonicama gde se izvode radovi i gde potrebno obratiti pažnju na signalizaciju, navodi AMS S.

Prema informacijama Uprave granične policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobijenim u 05.30 časova, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci, Šid i Bezdan čekala su po tri sata,

Teretnjaci su se na Kelebiji zadržavala dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi u saobraćaju

Izvor: Beta, 04.Okt.2022

Na putevima u Srbiji uslovi u saobraćaju su povoljni i kolovozi uglavnom suvi, samo je na deonicama u brdsko-planinskim krajevima prisutna opasnost od odrona i neophodan je oprez, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).Saobraćaj na svim putnim pravcima je umeren, osim na deonicama gde su u toku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.