Umeren saobraćaj, dobra prohodnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2021, 06:47

Umeren saobraćaj, dobra prohodnost

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali upozorava na moguću kišu i nepogode koje mogu da otežaju uslove za vožnju.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Kako je saopštila Uprava granične policije RS, na Horgošu putnička vozila na ulaz u zemlju čekaju pola sata, a na Gostunu na izlaz 20 minuta.

Teretna vozila na Batrovcima na izlaz čekaju tri sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Situacija na graničnim prelazima: Tri sata

Izvor: B92, 05.Avg.2021

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj je za sada umerenog intenziteta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Ova ustanova je u saopštenju upozorila na moguću kišu i nepogode koje mogu da otežaju uslove za vožnju...Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.