Ujutro mraz od minus 20 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutro mraz od minus 20 stepeni

U Srbiji do petka predstoje ledeni dani, ujutro uz jak mraz od minus 20 do minus 10 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorolški zavod.

Danas se u Srbiji očekuje veoma hladno vreme. U jutarnjim satima mestimično će biti magle, a tokom dana malo do umereno oblačno.

Predveče se na severu očekuje naoblačenje koje će se proširiti na centralne krajeve, ponegde uz slab sneg. Severozapadni vetar će biti slab do umeren.

Jutarnja temperatura od minus >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 20 do minus 12 stepeni, a najviša dnevna od minus 10 do minus pet.

Vreme će i u Novom Sadu biti veoma hladno. Ujutro će biti magle, tokom dana malo do umereno oblačno, a od večeri se očekuje postepeno naoblačenje uz mogućnost slabog snega. Severozapadni i zapadni vetar će biti slab. Jutarnja temperatura biće minus 18, a najviša dnevna oko minus osam.

I u petak se u Srbiji očekuje veoma hladno vreme s jutarnjom maglom koja će se ponegde zadržati i tokom prepodneva. Tokom dana biće malo do umereno oblačno, minimalna temperatura od minus 20 do minus 10 stepeni, a maksimalna dnevna od minus osam do minus dva stepena.

Od subote do idućeg četvrta vreme će biti umereno do potpuno oblačno, ali toplije, pojedinih dana ponegde sa slabom susnežicom i snegom. U jutarnjim satima se očekuje slab do umeren mraz, a maksimalna temperatura oko prosečne za početak januara.

Biometeorološka prognoza za danas:

Očekuju se da će meteorološke prilike biti povoljnije za većinu hroničnih bolesnika.

Izvestan oprez, naročito u prepodnevnim satima, i dalje se savetuje osobama sa bronhijalnom astmom i cerebrovaskularnim oboljenjima.

Od meteoropatskih reakcija se mogu javiti glavobolja, bolovi u mišićima i poremećaj sna.

Detaljnije meteorološke podatke možete da pronađete ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Do petka ledeni dani, ujutro mraz od minus 20 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2015

U Srbiji do petka predstoje ledeni dani, ujutro uz jak mraz od minus 20 do minus 10 stepeni, upozorio je Republički hidrometeorolški zavod...Danas se u Srbiji se očekuje veoma hladno vreme. U jutarnjim satima mestimično će biti magle, a tokom dana malo do umereno oblačno. Predveče se na severu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.