Uhapšeni zbog tuče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog tuče

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Irigu su uhapsili A.Đ. (32), M.I. (23) i B.P. (20), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

Sumnja se da su pre desetak dana sa još jednim 27-godišnjakom, fizički napali 40-godišnjeg muškarca, nakon rasprave zbog navodnog duga. Oštećeni je nožem povredio dvojicu napadača, a zatim i sam zadobio teške telesne povrede.

Uhapšeni su saslušani u Osnovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << javnom tužilaštvu u Rumi, nakon čega im je, sudskim rešenjem, određen pritvor do 30 dana.

Protiv 27-godišnjaka i 40-godišnjeg muškarca takođe će biti preduzete zakonom predviđene mere.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Četvorica uhapšena zbog sumnje da su oteli Kruševljanke, među njima i policajac

Izvor: RTS, 18.Jan.2018

. Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i Beogradu uhapsili su D. J. (1975), M. N. (1987), B. J. (1987) i policijskog službenika N. S. (1987) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.