Uhapšeni zbog sumnje da su odžeparili penzionerku u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 16:01

Uhapšeni zbog sumnje da su odžeparili penzionerku u Novom Sadu

Policija u Novom Sadu uhvatila je I. B. (1982) i P. H. (1970), neposredno pošto su, kako se sumnja, počinili krađu.

Sumnja se da su sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki, dok je ulazila u gradski autobus, izvukli iz jakne novčanik sa novcem i dokumentima.

Ukradeni novčanik je pronađen kod osumnjičenih i vraćen vlasnici, a I. B. i P. H. su zadržani do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki ukrali novčanik dok je ulazila u autobus

Izvor: Radio 021, 22.Okt.2020

Novosadska policija uhapsila je I. B. (38) i P. H. (50), neposredno pošto su, kako se sumnja, učinili krivično delo krađa...Sumnja se da su sedamdesetpetogodišnjoj Novosađanki, dok je ulazila u gradski autobus, izvukli iz jakne novčanik sa novcem i dokumentima...Ukradeni novčanik je pronađen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.