Uhapšeni zbog 4 kg marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog 4 kg marihuane

U akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, zaplenjeno je četiri kilograma i 376 grama marihuane i uhapšene dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom kontrole putničkih automobila marke "reno" i "mercedes" u naselju Vrdnik, policija je u "renou" kojim je upravljao K. B. (56), ispod prednjih blatobrana i branika pronašla 10 paketa sa suvom biljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << materijom nalik na marihuanu, za koju postoji sumnja da je bila namenjena za prodaju vozaču mercedesa G. I. (24).

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Iz škole i vrtića ukrao CD plejer, fotoaparat i školski pribor

Izvor: Bor030.net, 04.Jul.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su I. K. (39) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dve teške krađe. Sumnja se da je I. K. obio prostorije osnovne škole i predškolske ustanove i ukrao ce-de plejer, fotoaparat i školski pribor. Osumnjičenom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.