Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2023, 12:47

Uhapšeni supružnici osumnjičeni da su bacili bombe u Beogradu(VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom u Ljigu i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. K. (57) i njegovu suprugu V. T. R. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO Šok bombe: Ovako su uhapšeni osumnjičeni za bacanje bombi na kuće porodice Dragoslava Kosmajca

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2023

Policija je uhapsila D.K. (57) i njegovu suprugu V.T.R. (39) osumnjičene za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Radio 021...

KOD BAHATOG VOZAČA NAĐENA I DROGA Detalji hapšenja mladića (24) koji je pokosio devojku na pešačkom prelazu u Beogradu i usmrtio je

Izvor: Blic, 17.Nov.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. M. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.