Uhapšena trojica dilera narkotika

Izvor: Blic, 31.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojica dilera narkotika

PANČEVO - Pančevačka policija zaplenila je u tri akcije za dva dana 39,9 grama heroina, 154 grama marihuane i 30.000 dinara za koje se pretpostavlja da potiču od prodaje narkotika i uhapsila trojicu Pančevaca osumnjičenih za prodaju droge.

Najbolja „lovina" za policiju bio je Goran D. (32) iz Pančeva koji je uhapšen 28. jula i zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opojnih droga. Prilikom pretresa njegovog stana i drugih prostorija pronađeno je 39,9 grama heroina i 91 gram marihuane. Pošto su narkotici bili u PVC kesicama, policija sumnja da su bili namenjeni daljoj prodaji. Kod Gorana D. pronađeno je i 30.000 dinara u raznim apoenima za koje policija sumnja da potiču od prodaje droge. Goran D. će biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda uz krivičnu prijavu.

Istog dana kod Borivoja P. (26) iz Pančeva pronađeno je 15 paketića marihuane čija je ukupna težina 21,6 grama. Sledećeg dana pretresom stana i drugih prostorija kod Vojislava I. (26) iz Pančeva policija je pronašla marihuanu „pripremljenu za dalju prodaju, spakovanu u 30 paketića" ukupne težine 41,4 grama. Protiv uhapšenih osoba podnete su krivične prijave za krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.