Uhapšen višestruki pljačkaš u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen višestruki pljačkaš u Novom Sadu

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Dejana K. (42) iz Novog Sada zbog sumje da je počinio više pljački uz pretnju nožem, saopšteno je danas.

Policija je utvrdila da je osumnjičeni juče popodne opljačkao 10.000 dinara iz prodavnice "Bajadera" u Novom Sadu, tako što je prodavačici pretio nožem, navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da je ista osoba u avgustu opljačkala još dve radnje i iz njih odnela više od 70.000 dinara, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uz pretnju nožem.

Dejan K. pokušao je 16. avgusta da na isti način opljačka i pekaru "Kod Lukića", ali u tome nije uspeo jer mu je radnica pružila otpor, piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pljačkao preteći nožem

Izvor: B92, 20.Avg.2008

Novi Sad -- Novosadska policija uhapsila je Dejana K. (42) zbog sumje da je uz pretnju nožem počinio više pljački... Uz pretnju nožem, Dejan K. je juče opljačkao 10.000 dinara iz prodavnice "Bajadera" u Novom Sadu, a pre toga, još dve radnje i iz njih odneo više od 70.000 dinara. Dodaje se da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.