Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024, 10:47

Uhapšen tridesetogodišnjak zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga (FOTO)

SOMBOR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije i Policijske uprave u Somboru, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su 854.595 različitih tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i uhapsili D. V. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je na Graničnom prelazu […]
Vest Uhapšen tridesetogodišnjak zbog proizvodnje i prodaje opojnih droga (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASOVNA TUČA U CENTRU NIŠA Potukli se mladići ispred kafića, trojica završila u bolnici!

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su M. A. (25), D. M. (24) i M. A. (24) iz ovog grada, kao i M. Č. (23) iz Novog Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...

UMESTO HRANE ZA LJUBIMCE, DROGA Šok u pet šopu u Obrenovcu: Policajci zanemeli kada su pretresli radnju, odmah uhapšen vlasnik

Izvor: Blic, 11.Mar.2024

Inspektori Uprave kriminalističke policije, pripadnici četvrtog odeljenja za borbu protiv droga, zaplenili su jutros oko dva kilograma marihuane i manju količinu kokaina i uhapsili jednog mladića u Obrenovcu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.