Uhapšen osumnjičeni za skladištenje oko tone naftnih derivata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2022, 12:54

Uhapšen osumnjičeni za skladištenje oko tone naftnih derivata

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, uhapšeno je lice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično delo nedozvoljenog skladištenja robe, saopštio je danas MUP.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio, zatečeno je 1.015 litara tečnosti, koja svojim mirisom i izgledom podseća na naftni derivat, čiji su uzorci poslati na analizu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu radi saslušanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pančevu uhapšena osoba zbog nedozvoljenog skalidštenja nafte

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

U zajedničkoj akciji inspektora Poreske policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, uhapšena je jedna osoba zbog sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, saopštila je danas Poreska uprava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.