Uhapšen jedan od učesnika tuče i pucnjave u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jedan od učesnika tuče i pucnjave u Sremskoj Mitrovici

Sremskomitrovačka policija privela je jednog od osumnjičenih za teško ubistvo u pokušaju tokom tuče koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici. Privedenom licu određeno je policijsko zadržavanje, saznaje dopisnik Radio Novog Sada u izvorima bliskim istrazi.

Da podsetimo, u tuči su teške telesne povrede zadobila dva lica, od kojih je jedan policijski službenik koji nije bio na dužnosti, dok su od rikošeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lakše povređene dve devojke.

Kako je saopštila policija, više osoba napalo je policijskog službenika i njegovog prijatelja, zadavši im pri tom više udaraca rukama, stolicama i flašama, nakon čega su iz dva različita pištolja ispalili dva projektila u njihovom pravcu, od čijeg je rikošeta povređen policijski službenik, ali i dve devojke koje su bile u ugostiteljskom objektu.

Zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici je ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i identifikaciji osoba koje su nanele teške telesne povrede oštećenima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.