Ugostitelji u Senti poštuju preventivne mere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020, 04:08

Ugostitelji u Senti poštuju preventivne mere

Prema odluci Vlade Srbije, ugostiteljski objekti počeli su da rade četvrtog maja. Njihovi vlasnici u Senti poštuju preporučene preventivne mere, kažu nadležni.

Senćani su iskoristili lepo vreme kako bi popili omiljenu kafu, pročitali novine, ili se družili sa dragim osobama u jednoj od bašta ispred kafića u centru grada.

Bojan Farago, vlasnik kafića “Teatar” kaže:

“Konobari nose maske, rukavice, socijalna distanca se održava. Do gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da li će se i oni pridržavati, ali što se tiče nas i našeg osoblja, mi se pridržavamo svih mera, tako da, što se toga tiče, nema problema."

A da problema nema, kada je reč o svim ugostiteljskim objektima, potvrdila nam je Valerija Barta iz Komunalne inspekcije.

“Ugostitelji svoj rad prilagođavaju odlukama štaba za vanredne situacije Vlade Republike Srbije. Poštuju mere.”, ističe Valerija Barta, komunalni inspektor.

Ugostiteljski objekti u Senti rade po redovnom radnom vremenu, od ukidanja vanrednog stanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.