Uglavnom suvo i malo toplije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2011, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uglavnom suvo i malo toplije

BEOGRAD -

U Srbiji će, posle hladnog i ponegde maglovitog jutra, biti umereno oblačno, hladno i suvo vreme, a ponegde će padati slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus četiri stepena, a najviša dnevna od minus jedan do pet stepeni.

U Beogradu se takođe očekuje umereno oblačno i hladno vreme sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jutarnja temperatura biće oko minus pet, a najviša dnevna dva stepena.

U Srbiji se naredne sedmice očekuje hladno vreme, u ponedeljak i utorak umereno oblačno i suvo. Od srede do subote biće pretežno oblacno, ponegde sa slabim snegom, a u nedelju će doći do kratkotrajnog razvedravanja.

Slične vremenske prilike narednih dana se očekuju i u Beogradu.

Detaljniju vremensku prognozu možete pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.