Udruženje porodica kidnapovanih: Čanak muslimanski lobista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje porodica kidnapovanih: Čanak muslimanski lobista

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih "Kosmetske žrtve" optužilo je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka da je muslimanski lobista i da neprestano okrivljuje Srbiju i narod Srbije, i da ga ne interesuju srpske žrtve.

U saopštenju za javnost, Udruženje je Čanku postavilo pitanje zašto su, ako je protiv ratnih zločinaca, za vreme vlade DOS-a, čiji je bio zvaničnik, oslobođeni albanski zločinci i zašto su tada srpske žrtve bile zabranjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tema.

"Ako ste protiv ratnih zločinaca, zašto ste oslobodili braću Mazreku iz srpskih zatvora? Da su Vašu ćerku silovali i ubili u Klečki na Kosovu i Metohiji, da li bi ih i tada oslobodili? Zašto ste, Nenade Čanku, kao DOS-ovski državnik vlade Đinđića, oslobodili 2.108 albanskih zločinaca UČK? Da li možete mirno da spavate kada znate da ste prodali kidnapovane Srbe otete 1998 vašem prijatelju i 'gospodinu' Haradinaju i time potpisali njihovu smrtnu presudu", kaže se u saopštenju.

"Porodice srpskih žrtava, kosmetskih žrtava, doživele su vašu izdaju, prepoznaje to i narod Srbije, koji će Vas na izborima sigurno oterati na smetlište istorije", ističe Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih "Kosmetske žrtve".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Kosmetske žrtve": Čanak je muslimanski lobista

Izvor: B92, 04.Apr.2019

Beograd -- Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih "Kosmetske žrtve" optužilo je lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenada Čanka da je muslimanski lobista...Iz Udruženja kažu da Čanak neprestano okrivljuje Srbiju i narod Srbije i da ga ne interesuju srpske žrtve...U saopštenju za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.