Ucenjivala švalera

Izvor: Blic, 06.Avg.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ucenjivala švalera

Ljiljana M. S. (48) uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da iznudi 500 evra od svog bivšeg ljubavnika. Mitrovčanka sa prebivalištem u Novom Sadu osumnjičena je da je ucenjivala ljubavnika kompromitujućim fotografijama, ali i pretnjama svojim, takođe bivšim, suprugom. U celu priču se na kraju umešala i policija, koja je uhapsila osumnjičenu ženu dok je primala iznuđeni novac.



Žena je, prema prvim informacijama, uhapšena u nedelju u Futoškoj ulici, prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primopredaje novca. Ona je nakon saslušanja u policiji puštena na slobodu, ali će protiv nje biti pokrenuta krivična prijava zbog pokušaja iznude.

Kako „Blic" nezvanično saznaje, oštećeni ljubavnik, čovek od 54 godine, prijavio je slučaj policiji, tvrdeći da ga je bivša ljubavnica i ranije ucenjivala i da joj je već jednom isplatio nekoliko stotina evra. Žena mu je tada, navodno, rekla da da je njen bivši suprug spreman da oboma naudi ako mu ne daju određenu sumu novca. Takođe je pominjala i kompromitujuće fotografije njih dvoje, koje bi, ukoliko oštećeni ne plati, mogle da ugledaju svetlost dana.

- Navodno je tvrdila da iza cele priče stoji njen bivši muž, koji je, navodno, pretio da će ih oboje „izgaziti" ukoliko mu ne daju novac. Prvi put, oštećeni je naseo na priču i dao joj određenu svotu novca - kaže izvor „Blica" iz novosadske policije.

Prema rečima našeg sagovornika, oštećeni je tada svojoj ljubavnici dao nekoliko stotina evra. Posle izvesnog vremena, međutim, usledio je novi poziv i od oštećenog je traženo još novca. Sve je išlo preko poruka mobilnim telefonom. Porukom je dogovoreno i mesto gde se oštećeni u nedelju našao sa svojom nekadašnjom ljubavnicom. Pre ugovorenog sastanka čovek je obavestio policiju, i odlučeno je da se osumnjičenoj napravi „sačekuša". U ugovoreno vreme, žena se pojavila u Futoškoj ulici, a bivši ljubavnik čekao ju je na ugovorenom mestu. U momentu kada je od njega uzela iznuđeni novac, žena je uhapšena i odvedena u stanicu policije.

- Za sada još proveravamo priču o navodnim pretnjama bivšeg muža. Pored SMS-ova koje je oštećeni primio, nije ustanovljeno da su njih dvojica, odnosno muž i ljubavnik, ikada bili u direktnom, ličnom kontaktu - kažu u policiji, napominjući da je cela priča pomalo neobična.

Ono što je izvesno jeste da će protiv Ljiljane biti podneta krivična prijava zbog pokušaja iznude.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Uhapšena zbog ucenjivanja ljubavnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2008

NOVI SAD - Lj. M. S. (48) uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da iznudi 500 evra od svog bivšeg ljubavnika. Mitrovčanka sa prebivalištem u Novom Sadu osumnjičena je da je ucenjivala ljubavnika kompromitujućim fotografijama, ali i pretnjama svojim, takođe bivšim, suprugom. U celu priču se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.