Učenica Tatjana Jović najlepša Somborka

Izvor: Blic, 21.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenica Tatjana Jović najlepša Somborka

SOMBOR - Tatjana Jović, učenica iz Sombora, izabrana je za mis Sombora na takmičenju koje je održano u petak uveče u restoranu „Fijaker stari".

Tatjana je za najlepšu izabrana u konkurenciji 20 takmičarki iz Sombora i drugih gradova Vojvodine. Ona će učestvovati na takmičenju u Novom Sadu. Pobednica takmičenja u Novom Sadu kvalifikovaće se za nadmetanje u Zrenjaninu, a najlepše sa tih takmičenja učestvovaće u Grčkoj na Izboru za mis sirena sveta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Žiri, čiji je predsednik bila Tijana Stajšić, Somborka koja je pre nekoliko godina našu državu predstavljala na Izboru za mis sveta, za prvu pratilju izabrao je Sanju Tanasić iz Futoga, studenta žurnalistike, a druga pratilja je Biljana Tanasić, učenica iz Novog Sada. Mis šarma je studentkinja iz Kule Olivera Ćovin, a mis fotogeničnosti Nataša Gajić, učenica iz Sombora. Pokrovitelj Izbora za mis Sombora bila je Turistička organizacija opštine Sombor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.