U vreme Grožđebala vanredni autobusi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vreme "Grožđebala" vanredni autobusi

NOVI SAD -

Zbog održavanja manifestacije "Karlovački dani vina - Grožđebal" 28, 29. i 30. septembra 2012. godine biće organizovan vanredan prevoz na relaciji Novi Sad-Sremski Karlovci-Novi Sad, saopštilo je Javno gradsko saobraćajno preduzeće (JGSP) Novi Sad.

Autobusi će u Novom Sadu polaziti sa "potkovice" ispred Železničke stanice (polazno stajalište za Bukovac), a prodaja karata za vanredan prevoz biće organizovana kod lokomotive.

Povratak sa "Grožđebala" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će, kao svake godine, biti sa redovnog autobuskog stajališta ispred Železničke stanice u Sremskim Karlovcima,.

Kako se ne bi stvarale gužve na ulasku u vozila, putnici će moći da kupe karte u autobusu koji će biti postavljen u Karlovcima samo za tu svrhu, kaže se u saopštenju.

Vanredni polasci do Sremskih Karlovaca sva tri navedena dana počinjaće od 16.30 časova.

Na tim polascima neće važiti pretplatne karte, a cena prevoza će biti kao i redovna cena do Sremskih Karlovaca i iznosiće 120 dinara, navodi se o saopštenju JGSP Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tokom "Grožđebala" vanredni autobusi

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2012

Zbog održavanja manifestacije "Karlovački dani vina – Grožđebal", 28, 29. i 30. septembra, biće uvedeni vanredni autobusi između Novog Sada i Sremskih Karlovaca.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.