U udesu u Sićevačkoj klisuri povređeno četvoro turskih državljana, obustavljen železnički saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu u Sićevačkoj klisuri povređeno četvoro turskih državljana, obustavljen železnički saobraćaj

Četvoro turskih državljana, supružnici i dvoje njihove dece, povređeni su u sudaru u Sićevačkoj klisuri na putu Niš-Pirot, javio je Blic.

Nesreća se odigrala nešto pre tri sata posle ponoći.

Do udesa je došlo kada se "BMW" švedskih registarskih oznaka u kojem se nalazila ova porodica, sudario sa automobilom marke "volvo" u kojem su bila dvojica bugarskih državljana.

Povređeni roditelji i dvoje njihove dece prevezeni su sanitetima niške Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pomoći u Klinički centar u Nišu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Prema nezvaničnim informacijama, jedno dete i jedna odrasla osoba imaju teške povrede.

Nakon sudara "BMW" je sleteo sa puta i pao na prugu, zbog čega je obustavljen železnički saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća u Sićevačkoj klisuri, teško povređeni Turci

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019

Četvoro turskih državljana, supružnici i dvoje njihove dece, povređeni su u sudaru u Sićevačkoj klisuri na putu Niš-Pirot, javili su beogradski mediji...Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ilustracija..Nesreća se odigrala nešto pre tri sata posle ponoći...Do udesa je došlo kada se "BMW" švedskih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.