U udesu autobusa poginula 21 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu autobusa poginula 21 osoba

Autobus koji je prevozio igrače amaterskog fudbalskog kluba i njihovih navijača survao se sa mosta na istoku Meksika, pri čemu je poginula najmanje 21 osoba, saopštile su danas lokalne vlasti.

U udesu, koji se dogodio juče u opštini Atojak u saveznoj državi Verakruz, povređeno je još 30 ljudi, prenela je agencija AP.

Preliminarna istraga je pokazala da je vozač autobusa vozio prebrzo kad je izgubio kontrolu nad vozilom i probio zaštitnu barijeru, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je autobus pao u reku Atojak.

Autobus je prevozio igrače na utakmicu lokalne amaterske fudbalske lige, navode zvaničnici i dodaju da je među putnicima bilo i dece.

Predsednik Meksika Enrike Penja Nijeto je na Tviteru izrazio saučešće porodicama žrtava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U udesu autobusa u Meksiku poginula 21 osoba

Izvor: B92, 11.Jan.2016

Autobus koji je prevozio igrače amaterskog fudbalskog kluba i njihovih navijača survao se sa mosta na istoku Meksika...U nesreći je poginula najmanje 21 osoba, saopštile su lokalne vlasti...U udesu, koji se dogodio juče u opštini Atojak u saveznoj državi Verakruz, povređeno je još 30 ljudi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.