U toku uklanjanje divlje deponije u Veterniku (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 16:02

U toku uklanjanje divlje deponije u Veterniku (AUDIO)

Nastavlja se akcija uklanjanja velikih divljih deponija u Novom Sadu koju sprovodi Ministarstvo zaštite životne sredine. U toku je uklanjanje divlje deponije u Veterniku. Nakon toga, meštani Veternika će imati zdraviju životnu sredinu. Time će biti sačuvan kanal koji se nalazi u blizini, jer je bio ugrožen od prevelike količine otpada.
Velika divlja deponija u Veterniku je šesta koja se uklanja u sklopu akcije Ministarstva zaštite životne sredine. Uklanjanje deponija počelo je 2021. godine. Vrednost te investicije je blizu devet miliona dinara.
Deponije su nastale nesavesnim delovanjem pojedinaca, a cilj je da nakon akcija čišćenja ne dođe do ponovnog nastajanja deponije. Zbog toga će biti uvedene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.