U subotu Miholjske zadušnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu Miholjske zadušnice

U subotu, 5. oktobra, su Miholjse zadušnice. Tim povodom tradicionalno se održavaju pomeni i očekuje se veća poseta Gradskom groblju i svim grobljima u gradu i prigradskim naseljima - saopštavaju iz JKP "Lisje".

JGSP "Novi Sad" će povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja, a "Lisje" će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starija i invalidna lica. Sa glavnog ulaza u Gradsko groblje, biće obezbeđena dva kombija koji će da prevoze građane od 7-15 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Građane, koji nisu u mogućnosti, iz nekih razloga, da do subote urede pojedinačna grobna mesta, iz JKP "Lisje" podsećaju  da mogu da se dogovore sa službama na Gradskom groblju oko nasipanja humki i uređenja zelenila na grobnom mestu.

Ulaz automobilima unutar Gradskog groblja subotom nije dozvoljen. Mole se građani da vode računa o česmama i ne ostavljaju smeće u slivnicima, kao i da po završetku posete groblju provere da li su ugasili sveće, kako ne bi došlo do požara - podsećaju iz Lisja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Veći broj polazaka autobusa GSP ka Gradskom groblju u subotu zbog Miholjskih zadušnica

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019

Miholjske zadušnice obeležavaju se u subotu, 5. oktobra, zbog čega će GSP povećati broj autobusa u pravcu Gradskog groblja, a "Lisje" će u krugu groblja organizovati prevoz kombijem za starije i osobe sa invaliditetom...Kako je saopštilo Lisje, sa glavnog ulaza na Gradsko groblje, biće obezbeđena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.