U samo jednoj minuti 6.000 Novosađana se prijavilo za subvenciju za kupovinu bicikla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 15:49

U samo jednoj minuti 6.000 Novosađana se prijavilo za subvenciju za kupovinu bicikla

U samo jednoj minuti danas se čak 6.000 Novosađana prijavilo za subvenciju za kupovinu bicikla, zato ćemo izdvojiti još 10 miliona dinara za novi konkurs u narednim nedeljama, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

Vučević ističe “Svi koji žele bicikl - dobiće ga! Ovi podaci su dokaz da je Novi Sad grad zdrave budućnosti na dva točka, kao i da smo doneli sjajnu odluku da deo novca iz budžeta usmerimo za ovakve potrebe sugrađana”
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Vučević kaže i da “Novi Sad ima skoro 100 kilometara biciklističkih staza, čak 40.000 biciklista i neverovatan potencijal da bude zeleni grad, održiv, bez buke motora i zagađenja izduvnim gasovima”.

Moj zadatak je da osluškujem potrebe svojih sugrađana i da se potrudim da njihove želje pretvorim u stvarnost, navodi Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za samo jedan minut 6.000 Novosađana se prijavilo za kupovinu bicikla

Izvor: B92, 25.Jun.2021

U samo jednoj minuti danas se čak 6.000 Novosađana prijavilo za subvenciju za kupovinu bicikla, zato ćemo izdvojiti još 10 miliona dinara za novi konkurs u narednim nedeljama, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu...Vučević ističe "Svi koji žele bicikl...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.