Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024, 13:12

U pucanju na leteće mete inđinčan Stevan Takač je opet najbolji

INĐIJA – Inđinčan Stevan Takač, i ovoga puta poneo je titulu najboljeg kada je u pitanju takmičenje u pucanju na leteće mete. Na otvaranju prolećne sezone strelac Stevan Takač bio je ubedljivo najbolji. Na takmičenju koje se održalo u Staroj Pazovi učestvovalo je 36 strelaca.
Vest U pucanju na leteće mete inđinčan Stevan Takač je opet najbolji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

117 recitatora nastupalo na Opštinskoj smotri recitatora u Staroj Pazovi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Mar.2024

STARA PAZOVA – U Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi održano takmičenje u recitovanju. U tri kategorije nastupilo je ukupno 117 recitatora: 18 odraslih, 42 srednjeg uzrasta tj. stariji osnovci i 57 mlađeg uzrasta osnovnih škola. Anđelka Mali, predsednica UO Saveza amatera je na otvaranju naglasila,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.