U protekla 24 sata u Južnobačkom okrugu osam saobraćajnih nezgoda, u Novom Sadu sedam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2021, 12:11

U protekla 24 sata u Južnobačkom okrugu osam saobraćajnih nezgoda, u Novom Sadu sedam

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba lakše povređena.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno jedno lice.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 1. aprila, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 320 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je isključeno 12 vozača i 6 vozila, a zadržan je jedan vozač, zbog vožnje u vreme zabrane upravljanja vozilom.

On će, uz prekršajnu prijavu, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Iz saobraćaja isključeno 12 vozača, jedan zadržan jer je bio za volanom uprkos zabrani

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2021

Jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnim nezgodama proteklog dana na području Južnobačkog okruga, a od ukupno osam udesa na tom području, čak sedam se dogodilo u Novom Sadu...Novosadska policija je proteklog dana evidentirala 320 saobraćajnih prekršaja, a iz saobraćaja je isključila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.