U novosadskom Domu zdravlja skok broja primljenih prvih doza vakcina - i to skoro duplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021, 21:41

U novosadskom Domu zdravlja skok broja primljenih prvih doza vakcina - i to skoro duplo

Od početka nedelje u novosadskom Domu zdravlja beleži se skok broja primljenih prvih doza vakcina i to skoro duplo, sa 150 na oko 300 na dnevnom nivou.

Na vakcinalnim punktovima u Novom Sadu na raspolaganju su vakcine proizvođača Fajzer, Astra Zeneka i kineskog Sinofarma.

Do sada je među najtraženijim vakcinama kineski „Sinofarm“. Kada je reč o ruskom „Sputnjiku Ve“, ta vakcina još nije stigla u domove zdravlja u Novom Sadu.

Dom zdravlja „Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sad“ je za ovih deset meseci dao preko 403 hiljade doza vakcina, od čega je 175 hiljada građana primilo obe doze, a preko 55.000 dobilo je buster dozu neke od odabranih vakcina protiv koronavirusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.