Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023, 10:41

U novosadskoj Radnoj zoni Sever 1 planira se pristan na Kanalu DTD

NOVI SAD – Plan detaljne regulacije radne zone Sever I u Novom Sadu obuhvata deo građevinskog područja u severozapadnom delu grada – severno od Kanala DTD, između ulica Profesora Grčića, Mileve Simić i Klisanskog puta na istoku, Primorske ulice na jugu, železničke pruge na jugozapadu, planirane magistrale na severozapadu i produžetka Ulice Paje Radosavljevića na […]
Vest U novosadskoj Radnoj zoni Sever 1 planira se pristan na Kanalu DTD objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Deo Novog Sada dobija novi izgled – grade se stambeni objekti, garaže, zeleni skverovi, pijace MAPA

Izvor: B92, 11.Maj.2023

Na javnom uvidu nalazi se Plan detaljne regulacije dela novog centra severno od Futoške ulice u Novom Sadu, koji obuhvata područje zapadnog oboda tradicionalnog centra Novog Sada, severno od Futoške ulice.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.